Aflevering 1: kennismaken met het project Trainerskracht

Welkom bij de eerste aflevering van Trainerskracht TV. Vandaag laten we jullie het allereerste trucje zien, gespeeld door Steve Blokland, selectiespeler bij De Meern. Maar eerst gaan we in gesprek met Ferdi Vrede, combinatiefuncionaris bij de club. Vrede vertelt alles over het project Trainerskracht, wat jij zou willen weten. Kijk nu en laat ons weten wat je er van vindt!

 

Aflevering 2: van deelnemer tot stagiaire

Vorige week donderdag hebben jullie kunnen zien hoe de training werd voorbereid bij Trainerskracht. Vandaag interviewen we Donovan van Poortvliet, hij was vorig jaar deelnemer en dit jaar is hij stagiaire. Best wel bijzonder toch? Bekijk nu het filmpje!

Aflevering 3: schrijf je in voor de Winterclinics!


De laatste aflevering van Trainerskracht TV staat volledig in het kader van de Winterclinics 2017! Niet getreurd want na de kerstvakantie zijn wij gewoon bij je terug.

Promotiefilmpje 2015/2016

Trainerskracht is een project waarbij jongeren, die moeite hebben om mee te komen in de maatschappij, worden opgeleid tot trainer. Het belangrijkste? Wij zoeken mensen met passie voor sport (voetbal en korfbal). Woon of ken jij iemand uit regio Utrecht die wel wat uitdaging kan gebruiken. Schroom niet en neem contact op via: trainerskracht@gmail.com

Nieuwsgierig geworden? Kijk het filmpje voor meer informatie.