De nieuwe trainingsjacks van Nike zijn binnen. Sinds begin dit jaar werken Nike en Trainerskracht samen en dat tot groot plezier van alle deelnemers. Zij werden namelijk beloond met de nieuwe jasjes. “Het geeft een professionelere uitstraling.”

Zwarte kleur, met capuchon, rechts op de borst het logo van Nike en op de achterkant het logo van Trainerskracht. Combinatiefunctionaris Mohammed Zaghdoud is blij met de jacks. “Er waren wat opstart problemen met het bestellen van de jassen. Het logo van Trainerskracht voldeed niet aan de juiste bestandseisen. Nu ben ik niet zo handig met computers, maar via een bekende is dit uiteindelijk gelukt.”

IMG_1899
Deelnemer Meme met zijn nieuwe trainingsjack van Nike – Foto: Lukas Dessing

Deelnemer Meme is blij met de jasjes. “Nike is een ontzettend mooi merk en het geeft ons weer professionelere uitstraling. Ik kan niet anders dan heel gelukkig zijn, mooi dat we op deze manier wat terugkrijgen van het project.”

Niet iedereen krijgt meteen een nieuw jasje van Nike. De deelnemers kunnen het verdienen door onder andere het nakomen van afspraken en goed gedrag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s