De V.V. De Meern Winterclinics stonden donderdag 4 en vrijdag 5 januari weer voor de boeg. En ook dit jaar waren er weer veel aanmeldingen voor het sportevenement. De kinderen konden lekker voetballen, tennissen en nog veel meer sport- en spelactiviteiten beoefenen.

De organisatoren Steve Blokland, Koen van Harskamp en Ashton Armantrading kijken terug op twee succesvolle dagen. “Het is toch geweldig dat kinderen twee dagen lang lekker kunnen voetballen”, aldus Steve na afloop. Ashton vult aan: “En niet alleen voetballen, het mooie vind ik dat kinderen ook kennis kunnen maken met andere sporten.”

Het jaarlijks evenement werd ook dit jaar weer gehouden in Sportcentrum Oudenrijn. Zie hier de aftermovie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s