De stagiaires van Trainerskracht organiseerde een kerstlunch op woensdag 13 december. Zwaluwen Utrecht 1911 werd tijdelijk omgebouwd tot restaurant en iedereen had lekker eten meegenomen. Het doel? teambuilding en napraten over het eerste halfjaar stage lopen bij Trainerskracht.

De grote kracht achter de organisatie van de kerstlunch is Koen van van Harskamp. “Iedereen heeft dit verdiend. We hebben keihard gewerkt met zijn allen en het is tijd om te relaxen. Hoe kun je dat beter afsluiten dan met een kerstlunch?”

Sfeer proeven van deze lekkere middag? Check de video:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s