Het afgelopen seizoen zijn wij ingeschakeld om alle betrokkenen te voorzien van meer informatie rondom Trainerskracht. Zo is Trainerskracht TV in het leven geroepen, hebben we een eigen nieuwsbrief opgezet en is er een website.

Het belangrijkste voor ons is dat we vaker en meer communiceren over dit prachtige project. Dit doen om toekomstige deelnemers, partners, en alle anderen betrokken bij Trainerskracht. Te informeren en enthsiast te maken Het is mooi om te zien, dat deelnemers waarmee een filmpje is gemaakt, dit delen op social media en positieve reacties krijgen. Daaruit haal je als communicatiemedewerker je voldoening.
Daarnaast is het gewoon interessant om te laten zien wat er allemaal gebeurt, wie de stagiaires zijn, wie de deelnemers zijn e.d.
Een prachtige maar ook uitdagende klus om dit in kaart te brengen. Je hoort namelijk de mooiste succesverhalen die je graag deelt, maar je er zijn soms ook andere verhalen. Het is belangrijk om de privacy van deelnemers in acht te nemen en deze te respecteren. Het is altijd wikken en wegen.

De website is door het hele seizoen meer dan duizend keer bekeken. Dat is positief nieuws. Volgend jaar gaan gewoon door en willen we het allemaal een beetje professioneler aanpakken. Zie daarvoor alvast de nieuwe website, die eind juni 2017 is gelanceerd.
Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien u volgend jaar graag weer!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s