Door: redactie

Het zal u misschien niet ontgaan zijn maar ook wij zijn nieuw bij Trainerskracht: Lukas Dessing en Robbert Duijnstee. Twee enthousiaste journalistiek studenten aan de Hogeschool Utrecht. Lukas is derdejaars en Robbert eerstejaars. Samen nemen wij dit seizoen de taak op ons om het project Trainerskracht meer in de schijnwerpers te krijgen.

U vindt ons overal terug. Op de website van www.trainerskracht.com plaatsen wij interviews, tv-items en nieuwsberichten over het project. Zo willen wij meer kleur geven aan wat er nu eigenlijk allemaal gedaan wordt op de voetbal- en korfbalvelden. U krijgt een beter beeld en wij doen meteen ervaring op voor onze eigen toekomst.

Zo kan het u bijna niet ontgaan zijn dat we zes weken lang gefilmd hebben bij V.V. De Meern. We hebben Trainerskracht TV opgericht zodat u als belangstellende meer krijgt dan alleen geschreven artikelen.

Genoeg over ons. Mocht u tips, vragen of input hebben? Laat het ons gerust weten en zo maken we samen de marketing en communicatie van Trainerskracht nog beter:)

Schermafbeelding 2016-12-01 om 21.53.24.png
Lukas Dessing tijdens een opname voor Trainerskracht TV
12661925_739918062774587_5964263947086894514_n
Robbert Duijnstee. Foto: Facebook 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s