Door: redactie

img_6860
Deelnemer Charif geeft training. Foto: Ferdi Vrede 

 

Wij zijn nog steeds op zoek naar deelnemers en u kunt ons daarbij helpen. Op dit moment zijn er steeds meer jongeren die bij V.V. De Meern de kans zien om aan zichzelf te werken. Bij korfbalvereniging Synergo en voetbalvereniging Zwaluwen Utrecht 1911 kunnen wij nog wel enkele deelnemers gebruiken.

Waar is het project naar op zoek?
Jongeren met passie voor sport maar met problemen op andere leefgebieden. Het kan gaan om jongeren die meer structuur nodig hebben en net dat ‘extra’ steuntje in de rug nodig hebben om op het rechte pad te komen . Wat het ook is, bij Trainerskracht gaan we uit van talenten!

Wat biedt Trainerskracht?
Een veilige leeromgeving met serieuze en vooral enthousiaste begeleiding van HBO-stagiaires. Daarnaast leren deelnemers hoe ze voor een groep moeten staan, hoe ze uitleg moeten geven en wat belangrijk is voor de voorbereiding van een training.

Wat kunt u voor ons doen?
U kunt allereerst kijken in uw eigen omgeving. Kent u eventueel iemand die net dat ‘extra’ steuntje in de rug kan gebruiken. Of kent u iemand die voor een organisatie werkt, die misschien wel geïnteresseerd is in ons verhaal. Mond-tot-mondreclame is krachtiger dan we soms denken en dit kan een mooi effect hebben. Tenslotte kunt u onze Facebookpagina liken en ons volgen op Twitter. Zo kunnen we de kracht van Social Media ook inzetten!

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de website: www.trainerskracht.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s