Door: redactie

UTRECHT – Het project Trainerskracht is weer van start gegaan. Met een nieuw team van enthousiaste stagiairs en deelnemers belooft het seizoen 2016/2017 een mooi jaar te worden. En bij een kick-off horen nieuwe dingen. Benieuwd naar wat? Lees dan verder. 

Een van de belangrijkste veranderingen komend seizoen, is de deelname van twee nieuwe sportclubs: Zwaluwen Utrecht 1911 (voetbal) en Synergo (korfbal). Het project breidt niet alleen uit op voetbalgebied, ook bij korfbal worden risicojongeren opgeleid tot trainers. ‘Risicojongeren’? Dat is best een vaag en negatief begrip. Daarom spreekt het project Trainerskracht liever van talenten.
Voor meer informatie over Trainerskracht klik je hier.

img_6860
Het project is inmiddels van start (VV De Meern) – Foto: Ferdi Vrede

Deelnemers, deelnemers en nog meer deelnemers. Dat is waar het project nog steeds naar op zoek is. Inmiddels zijn er genoeg jongeren die deelnemen, maar hoe mooi zou het zijn, als het project nog meer jongeren zo’n kans als deze kan bieden.
Ferdi Vrede, combinatiefunctionaris bij VV De Meern, heeft afgelopen zomer niet stil gezeten. Om nieuwe deelnemers te werven ging hij langs bij trapveldjes in en rond Utrecht om een balletje te trappen met jongeren, om zo mogelijk nieuwe deelnemers te werven.
Eelco Koot, supervisor van Trainerskracht, pitchte zijn ideeën bij meerdere organisaties om ook meer mensen te bereiken.

Daarnaast is er een nieuw team van stagiairs van start gegaan. De groep bestaat dit jaar uit zes studenten, die vanuit hun opleiding bij Trainerskracht aan de slag gaan. Van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening tot Pedagogiek en van SPH tot Sport en Bewegen, meerdere opleidingen zijn vertegenwoordigd.
Sinds 24 augustus wordt er volop vergaderd, dus lang uitrusten van vakantie was er voor de stagiairs niet bij.
Voor meer informatie over het team klik je hier.

IMG_6825
Vergadering bij Zwaluwen Utrecht 1911 – foto: redactie

Het is duidelijk, intern is de organisatie goed op orde, maar er is meer. Het verhaal naar buiten brengen en meer kleur geven aan het project, daar kan nog best wel aan gesleuteld worden, moet Eelco Koot gedacht hebben. Daarom is er dit seizoen een communicatieteam aangesteld om deze klus te klaren. Promotiefilmpjes, blogpost, een website, een nieuwsbrief, wij zullen jullie van alle informatie voorzien.

Wij, het complete team van Trainerskracht, staan in de startblokken om het seizoen tot een succes te brengen. We hebben er heel veel zin in!

Meer informatie?
Email: trainerskracht@gmail.com 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s